Het consult
Een consult vindt alleen plaats op afspraak. De eerste keer dat je komt, kijken we naar de klacht en het doel dat je wilt bereiken. Daarom zal het eerste consult vaak ongeveer anderhalf uur duren. De volgende consulten duren ongeveer een uur.
Wat kun je verwachten?
We gaan doelgericht op zoek naar de oorzaak van de klacht en stellen daar een positief doel tegenover. Het is tenslotte belangrijk dat je toe werkt naar hoe je je wilt voelen of hoe je wilt zijn. Daarna gaan we met behulp van de spiertest op zoek naar de meest optimale behandelmethode. Tijdens de balans (behandeling) zul je nog meer inzicht krijgen in je klacht. Je kunt je bijvoorbeeld bewust worden van een bepaald patroon of overtuiging die jou ooit geholpen heeft, maar nu niet meer zo handig is. Het opdoen van deze inzichten zet meteen al verandering in werking. Het bekende vallen van het kwartje. Dit is het begin van het herstel.
Belangrijk
Ik ben geen arts en stel dan ook geen diagnose. Het is altijd belangrijk om bij klachten de huisarts te bezoeken. Kinesiologie kan een goede ondersteuning zijn bij andere behandelingen.
Tarieven

1 uur    € 65,00
1,5 uur € 90,00
U ontvangt een factuur per email, welke u binnen 14 dagen moet voldoen.

Vergoedingen
Ik heb een dusdanige opleiding en nascholing gevolgd, dat mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk op de site van uw zorgverzekeraar of neem contact met hen op om zien of ook zij kinesiologie vergoeden.
Wanneer u verhinderd bent, kunt u tot 24 uur voor de afspraak de afspraak verzetten of afzeggen.
Wanneer dit later gebeurt, zal het consult in rekening worden gebracht.