Wie is Kitty?

Ik ben Kitty Klein, geboren in 1973, getrouwd en moeder van twee dochters.
Ik ben met kinesiologie in aanraking gekomen toen een kennis van mij last had van allergieën. Met een paar behandelingen was hij van zijn allergieën af! Ik was onder de indruk. Dat wilde ik ook wel kunnen!
Zo ben ik naast mijn werk als bouwkundige enthousiast gestart met de opleiding tot professioneel kinesioloog bij Topki.
Tijdens de opleiding raakte ik meer en meer geïntrigeerd door hoe alles in je lichaam en geest (samen)werkt en elkaar beïnvloedt. Dit heb ik zelf ook aan den lijve mogen ondervinden.
Het mooie van de opleiding is dat je zowel de theorie leert, de technieken oefent, maar ook de behandelingen ondergaat. Je ervaart wat kinesiologie voor je klanten gaat betekenen.
Ik heb de opleiding in 2014 afgerond en sindsdien bij- en nascholing gevolgd volgens de regels van de beroepsvereniging en de nascholing Medische Basiskennis volgens de regels van de zorgverzekeraars.

Het logo

De kleuren van het logo staan voor de vijf elementen waarmee in de kinesiologie onder andere wordt gewerkt. De vorm van de vijf elementen laat beweging zien. Beweging die nodig is om vooruit te komen.

Alles in het leven gaat volgens de vijf elementen: de dag bestaat uit de ochtend (lente), middag (zomer), namiddag (nazomer), avond (herfst) en de nacht (winter).
Zo heeft ook een project deze vijf elementen in zich: plannen maken (lente), werken om het plan neer te zetten (zomer), het project staat (nazomer), plukken van de vruchten van het project (herfst) en het project eindigt (winter).
En ook het leven heeft deze vijf elementen in zich.

De golvende lijn erachter staat symbool voor het levenspad. Een stijgende lijn, waarin met regelmaat een deel vlak is. Dat is het punt waarop na het stijgen, ook even gerust mag worden. De verworvenheden mogen worden geoefend en ‘eigen’ gemaakt.